tisdag 14 januari 2014

Helt naturligt

Som jag skrev i mitt förra inlägg, har jag som plan att rensa bort så många onödiga kemikalier i badrumsskåpet som jag kan. Jag har läst på lite nu och fått en hel del idéer och tankar kring vad jag vill göra. Det är som en helt ny värld har öppnat sig! Det finns massor av inspiration på nätet.


Jag har beställt lite fina oljor och fetter men eftersom de inte har kommit än, gick jag igenom vad som faktiskt redan fanns i köksskåpen, t.ex. rapsolja. Den ska jag använda för bland annat sminkborttagning tänkte jag. Något jag också hittade var två öppnade flaskor med barnens gamla D-vitaminer. Utgångna för länge sedan så klart. Perfekt! Bara att diska ur och hälla upp rapsoljan i. Där kände jag mig smart!


Lite nya rondeller i bambufleece ville jag också ha. Mina gamla har hängt med länge nu och ser så trista ut. Ett bra sätt att göra av med tygspill också!

1 kommentar:

  1. Här jobbas det på, ser och läser jag. Har äntligen tagit mig ur min bloggtorka och både börjat blogga så smått igen men även läsa andras. Tack för fina kommentarer från dig i min blogg, det gör mig glad.

    SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!