torsdag 2 december 2010

Prickigt impulsköp


En halvmeter prickig fleece råkade hänga med när jag beställde senast från Jofotex. Det fick bli en sadelvärmare till min cykel. Jag satte dubbelt tyg uppe på själva sitsen så att det skulle bli lite extra mjukt och varmt. Egentligen har jag ett jättefint redan som bästa syrran sydde för många år sedan, men tyget liksom bara bad om att bli en sadelvärmare när jag fick det i handen, så vad kunde jag göra? Nu har jag i alla fall ett extra och det är ju alltid bra.

Sen har jag en hemlighet också. Igår skickade jag iväg ett paket i ett hemligt byte... Jag är supernervös över vad mottagaren skall tycka, tänkt om hon tycker att det är jättefult? Men jag hoppas att hon får paketet snart, för jag är så sugen på att visa bilder!

7 kommentarer:

 1. Superfint, så varmt och gott för rumpan! :) Ibland är det bara så att man inte kan motstå vad tyget säger till en. Om det behövs eller ej har vi väl aldrig brytt oss om egentligen!? Vad spännande med byte! Om jag känner di rätt så kommer mottagaren säkert att bli nöjd! Ska bli kul att se både vad du skickat iväg och vad du får!

  SvaraRadera
 2. Du har helt rätt, "När tyget talar lyssnar man"! Men jösses vad tyg talar när man surfar i webshopparna...

  SvaraRadera
 3. Men så fint!! En varm rumpa är en glad rumpa :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen snitsigt! Jag är grymt avundsjuk! Fast jag har en fin sadelvärmare i fårskinn, hur gosig som helst. Men den är inte prickig såklart :)

  SvaraRadera
 5. Tusen tusen och åter tusen tack för de fantastiskt fina byxorna!

  Både jag och lilltjejen älskar dem!

  SvaraRadera
 6. Kottekott, vad himla glad jag blir över att ni gillade dem! Ser fram emot att få se livebilder!

  SvaraRadera
 7. Så fort lilla A vill stå still så kommer det bilder*ler*

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!