måndag 27 december 2010

Bääää...


Livet är glatt, overlocken är hemma igen! Svindyrt blev det, men några hoppstygn blir det inte längre. Och hon låter liksom gladare också. Skönt!

Genast fick hon sätta tänderna i ett hastigt projekt. Det blev ett akut behov av en pyjamas här, förstår inte var storebrors urvuxna i storlek 80 har tagit vägen. Nå, med CoverPro:n gick det snabbare än raskt att bandkanta, och tjipp var pyjamasen klar. Jag är så nöjd med den maskinen, den går som en dröm (peppar peppar).

Fåren kommer från Jofotex, kantbanden är interlock från Jny och mönstret från Meedom.

6 kommentarer:

 1. Visst e det en lycka utan dess like när ens trasiga symaskin kommer hem fin och nylagad! :-)

  Söt pyamas!!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin pyjamas! Den som ändå hade en CP...

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Låter som du har haft en riktig god start med din Coverpro, min var mycket svårare, men nu går det ganska bra! Jättefin pyjamas!

  SvaraRadera
 4. Säger som Jumel - den som ändå haden en CP... Så himla fin pyjamas!! *intalar mig själv att jag måste klara mig utan CP och utan de bruna fåren från Jofotex*

  SvaraRadera
 5. Å vad fint!!
  Fåren är ett riktigt fint tyg, tycker jag. Kläderna blir så snygga! Just den kombon har inte jag...men det borde jag nog ha...
  Snyggt med limekantband till.

  Och du får mig att vilja lämna in min overlock också...

  SvaraRadera
 6. Åh vad fin! En sån där behöver min plutt också. Jag noterade i morse att hans pyjamas har blivit för liten. Och åt flickorna har vi bara haft byxa/tröja i stl 80, de var ju liksom typ 2 år när de hade den storleken :)

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!