torsdag 23 december 2010

Hemligt...

En liten hemlig titt på pojkarnas mjuka julklappar, fotade snabbt som ögat i största hemlighet under årets kortaste och svinkallaste dag (igår):

Stretchfrotté från Jny till lillebror och ekologisk bomullsjersey från Jofotex till storebror. Applikationerna är gjorda i velour. Eftersom min OL är hos symaskinsgubben fick jag sy ihop plaggen med vanliga symaskinen, och se, det gick ju det med!

Något som också går bra att sy utan OL är tygblöjor, så det har jag gjort. En grön skön i PUL från Sampsukka och tre juliga vinröda i PUL från ett samköp fodrade med rosa flanell från Ohlssons tyger.

Men det jag verkligen har gjort de senaste dagarna är att öva och öva på att använda bandkantaren. Jag har fallit i några uppenbara gropar, men rätt bra går det ändå. Såhär har det sett ut senaste veckan, instruktionsboken i högsta hugg!

2 kommentarer:

  1. Åååå, så fina! Hade missat det här inlägget - så vilken tur att jag scrollade neråt bland inläggen!! Funderar på vad den bruna klöverfrottén ska bli hemma hos mig :) God fortsättning!

    SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!