lördag 28 januari 2012

Där satt den!Först vill jag tacka för era fantastiskt snälla kommentarer om tröjan i mitt förra inlägg! Jag har haft på mig den idag och jag tycker mer och mer om den. Som hemmatröja... Tyget är fint men det är problematiskt det där med brunt, hur mycket jag än tycker om färgen passar jag ändå inte i den. Så synd!

Men idag gjorde jag ett nytt försök och nu är jag betydligt nöjdare. Jag fick tips igår av MinaMirakel att rynka med familon, och det funkade ju alldeles utmärkt! Tack för det tipset! Så denna top kommer jag att skutta runt i hela sommaren tror jag. Den blev precis som jag hade tänkt att den skulle bli.

Nu kan jag detta. Nästa utmaning skall bli något i vävt tyg...

7 kommentarer:

 1. Men va duktig du är jätte fin i ett av mina favorit tyger (som jag aldrig han köpa) snygg modell =)

  SvaraRadera
 2. Jättefin tröja. Och att du gör flera försök tills det blir bra! Det är så man borde göra, känner jag - och gör aldrig så. Fint blev det i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Gud vad duktig du är! Önskar att jag kunde sy, jag tänkte att jag skulle försöka sy lite mer i år men det blir nog inte några kläder:)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin! Vad kul när något blir så där som man tänkt sig!! Mysig modell och finfnt tyg!
  /Linda
  duger.se/blogg

  SvaraRadera
 5. Härligt att du blev nöjd! Snyggt blev det ju såklart!

  SvaraRadera
 6. Kanon fint tyg, gillar färgen på tyget och snygg modell!

  SvaraRadera
 7. Jättefin tröja, både modell och tyget!! Kul att du har fått till den precis som du vill, då är det bara massproducera tröjor nu :)

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!