fredag 22 oktober 2010

Räserblöja


Jag testar vidare med applikationer. Nu har jag dessutom läst Blomma åker vagns tutorial för applikationer och snacka om att det gick bättre den här gången! Men ni ser ju, resultatet är ju långt från perfekt. Jag hade problem med svängarna i hjulen. Jag testar vidare...

8 kommentarer:

 1. Jättesnyggt!! Hur tycker du det funkar med sån blind resår? Tycker det ser så snyggt ut, men drar det ihop tyget lika bra? Och är det knepigt att få till?

  SvaraRadera
 2. Ja,det blir supersnyggt, och är inte jättesvårt, men nej, jag tycker inte att jag får ihop benresåren lika bra. Det blir ändå tillräckligt bra eftersom S har knubbiga lår. Satte även två knapprader denna gång för att kunna dra ihop runt benen mer.

  Att det inte drar ihop sig lika bra kan även bero på att jag använt babyresår denna gång, med lastin drar det ihop sig bättre. Men det är å andra sidan betydligt svårare att sy in eftersom lastinet inte känns genom tygerna... DÅ blir det verkligen blind resår!

  SvaraRadera
 3. Vilken helt underbar blöja!! :D

  SvaraRadera
 4. Häftig racerblöja! Höll på att skriva något vitsigt om annat att associera med racer och blöjor, men så struntade jag i det! Tänkte att nån kanske skulle ta illa upp.;-)

  Måste också ge mig på mitt blöjprojekt...

  Funderade på det med svängar. Jag har provat på olika maskiner. Min Husqvarna matear så himla dåligt, så dår är det lättare att sy applikationer. Kanske du kan testa att sänka mataren, dvs så att tyget inte matas fram under pressarfoten?

  SvaraRadera
 5. Thea, även jag har gjort den associationen... och sambon menade att bromsspåren får lillkillen själv lämna ;-).

  Det var ett himla bra tips. Det skall jag testa, får kolla i instruktionsboken bara, för jag vet nog inte hur man gör det. Jag har haft övermataren nere också (pfaff), vilket säkert inte gör saken lättare. Jag experimenterar vidare!

  SvaraRadera
 6. Äsch, nu är det du som är petig! Applikationen ser ju superfin ut! Och blöjan är coolaste cool!!

  SvaraRadera
 7. Tack Jennie! Men du vet, jag har ju min osynliga syfröken hängandes över axeln...

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!