torsdag 14 oktober 2010

Randigt till killarna"Mums", tänkte jag när den randiga velouren från Jofotex kom i lådan. Så härligt tjock och mysig! Och så älskar jag ju grönt. Det räckte till både en sparkbralla till lillkillen och ett par mjuka velourisar till storkillen. Eftersom jag inte hade någon grön som passade fick det bli en marinblå mudd från Stoff och Stil. Mönstren till sparkbrallan kommer från Gynter och byxmönstret från Grue och Strand.

Och ja, ni ser rätt. Plaggen ligger på snö! Det är vinter i Luleå nu!


Den här bilden togs dock innan snön kommit. En formsydd blöja i loppisfyndad frotté på utsidan och bambufleece på insidan.

6 kommentarer:

 1. Vilka läckra brallor! Jättefina! Tyget var härligt, har funderat ett tag på om jag skulle köpa det, får nog ta och göra det nu.

  SvaraRadera
 2. Underbara brallor och superfin blöja!!

  SvaraRadera
 3. Men HUR I HELA VÄRLDEN får du svängen på kantbandet på hängslorna så jämn och fin??! Underbara byxor, älskar tyget!

  SvaraRadera
 4. Så fina byxor du har sytt. Kul med likadana plagg till syskonen.
  Jag såg ett inslag i Aktuellt igår kväll - de visade hur mycket snö det hade kommit i Skellefteå (min hemtrakt). Så jag förstår att ni har fått en del hos dig också. Lite tidigt? Men det är ju inte säkert att den ligger kvar.... Fast det blir ju ljust och fint.
  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera
 5. Tack allihopa! Era kommentarer gör mig glad!

  Jennie, jaa du. Jag har skaffat mig en stickningspressarfot som hjälper på raksträckorna, men i just svängen får man inte hjälp av den. Ibland har man helt enkelt bara tur :-).

  SvaraRadera
 6. Vilka jättefina byxor! Såna skulle jag ju vilja ha själv :)

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!