torsdag 15 juli 2010

Varma dagar


Jag kämpade in i det sista för att hinna klart munkisen till semestern i södra Sverige. Ack så onödigt, i +30 grader behövdes inga ju kläder alls! Det bruna hjärttyget i kombination med lejongul velour från Mjuka tyger blev i alla fall klockrent tycker jag. Inspirationen fick jag från Svedin som har gjort en jättefin klänning i just den färgkombinationen. Om ni undrar varför munkisen bara visas bakifrån beror det på att en jättestor kräkblobba råkade hamna på jackan alldeles innan fotografering... Den knäpps hursomhelst med tryckknappar fram.


Lite svalare pyamaser behövs också nu när det är så varmt. Jag har gjort några pyamaser efter det här mönstret tidigare, men nu fick det bli med korta ärmar och ben. Skönt tyckte lillkillen!

7 kommentarer:

 1. Så fina kläder! Älskar jackan och färgerna! /Petra

  SvaraRadera
 2. Urtjusig kombo förstås :) Saknar det där hjärtetyget, det var länge sen jag köpte ett tyg och använde upp allt på en gång såsom det blev med detta.

  Ska även passa på att tacka för den rara utmärkelsen.

  Glad sommar, kram!

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommentar hos mig, jag blir alltid lika glad!!!

  Underbar bild på lillkillen, kläderna är ju fina också, men med en sån modell... man kan ju bara bli lycklig när man ser honom!

  Kram, Outi

  SvaraRadera
 4. Hej! Så roligt det var att hitta din blogg! Jättesöta barnkläder och annat. Här kommer jag att kika in ofta.
  Maria

  SvaraRadera
 5. Åh så söt jackan blev!! Tygkombinationen är klockren! Och lilla bodysuiten blev jättefin. Jag ångrar att jag inte sytt fler sådana, de är ju perfekta nu i värmen.

  Och lillkillen.... gullunge!! :) Längtar efter er!

  SvaraRadera
 6. Tack allihopa, jag blir så glad över era kommentarer!

  Jennie, vi saknar er också, KOM HEM nu!

  SvaraRadera
 7. Å vilka fina käder å supersöt liten kille!

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!