torsdag 8 januari 2009

KAM-press

Idag kom äntligen KAM-pressen fram till rätt postkontor. Lillkillens min när han försöker ta pressen när jag fotar är inte helt olik min när jag öppnade paketet... Min leksak! Vidundret är köpt på Babythings. Bra service och snabba ryck, och dessutom fick jag en påse med extra knappar. Tackar!
När bilden ändå är uppe kan jag ju berätta att lillkillens tröja är sydd i velour från MG tyger. Riktigt bra kvalitutta var det på det tyget, den är precis lika fin nu som när jag sydde den, trots otaliga tvättar.

8 kommentarer:

 1. Åh, KAM-pressar är så skoj! Jag väntar leverans på ett verktyg till min så att jag kan sätta i ringtryckknappar sedan. :D

  SvaraRadera
 2. Ja, den är jätterolig min nya leksak! Tack för dina tips inför köpet!
  Köpte faktiskt verktyg för ringtryckknappar till min, både 9och 10 mm. De 9 mm kommer att bli jättebra, tycker att 10 mm ibland kan se lite klumpiga ut på små plagg. Nu skall här knappas!

  SvaraRadera
 3. Hejhej, var in och kikade på babythings för jag blev ju självklart sugen på en egen KAM-press ;-)Men eftersom det fanns flera saker att välja på blev jag lite vilsen och hoppas du kan hjälpa mig att lista ut vad jag skulle behöva... avskyr att sätta i knappar för det är så meckigt, blir det lättare med en press??

  Mvh Martina

  SvaraRadera
 4. Roligt!!!
  Tycker om din blogg, hoppas det är ok att jag lägger den bland mina favoriter?
  /Anna

  SvaraRadera
 5. Inferno, ja, det är alltid ett meck att sätta i knappar. Men har man en KAM-press slipper man klämma och banka i alla fall. Och så kan man sätta i plastknappar som man kan ha i tygblöjor, det kan man ju inte med en vanlig knapptång!

  Anna, jag skulle bara bli gald om du la till mig i din lista ! Har tittat i din blogg, och du gör ju jättefina saker! Lägger till dig i min lista också om det går bra?

  SvaraRadera
 6. verkar vara en lattjo liten pryl!

  SvaraRadera
 7. Hej Inferno! :)

  Undrar du något om pressarna så är det bara att maila mig på sofia (at) babythings.se.

  Jag har också lagt upp lite information här.

  Ha det så bra! :)

  /Sofia

  SvaraRadera
 8. Sofia, bra att du har lagt ut info! Det är många som undrar!

  Mustafa, yes, den ÄR rolig!

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!