måndag 26 januari 2009

Åh nej! Vad skulle du ha gjort?


Titta noga på den här bilden, det är en nästan klar tröjärm. Ser du något som är fel?

Vita raden längst ner... Skulle du ha repat upp eller låtit det vara?

18 kommentarer:

 1. OJ! Det tog länge innan jag såg det. Om du är jättepetig gör du likadamt på nästa ärm (om det finns en till ärm?). Men jag tycker inte att det där syns alls. Snyggt för övrigt :-)

  SvaraRadera
 2. Tyckte att det var ganska coolt! :) Beror ju på om det är något DU stör dig på. Tror inte att någon öht skulle se det när tröjan är på!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag vet ju hur jag är. Jag kommer att störa ihjäl mig på den där randen... Åhhhh, ångest.

  SvaraRadera
 4. I så fall tycer jag att du ska repa upp den! Annars kommer du reta ihjäl dig! :) Se det positivt - det var iaf den sista randen, inte den första! ;)

  SvaraRadera
 5. Tänkte fel! Aj då! Du får väl väga för och nackdelar! Skittrist att göra om är det ju, men bättre än att reta sig på den!?

  SvaraRadera
 6. hehe jag kan inte ens se vad som är fel så det är nog ingen som kommer reagera på det. Jag personligen skulle nog låtit det vara när det är nåt som inte syns så väl (lr gör det det?).

  //LiiNe

  SvaraRadera
 7. Jag funderar på om jag kan se den som en liten hemlig signatur... En liten flirt från hantverkaren så att säga. Då är det ju något positivt att det blivit fel. För egentligen vill jag verkligen inte repa upp!

  SvaraRadera
 8. Låt det vara, så klart!! Jag fick stirra i flera minuter för att se vad det var som var fel. Ingen kommer att se det förutom du själv! Att riva upp och göra om är bara tråkigt! :)

  SvaraRadera
 9. Det avgör saken! Felet blir kvar! Och kanske kanske kommer det inte att stirra mig i ögonen varje gång jag ser den här eländiga tröjan som aldrig någonsin kommer att bli klar.

  SvaraRadera
 10. Men hörrni, nu har jag fått veta att man faktiskt kan repa upp nedifrån också. Nu är jag inte lika säker på att randen får vara kvar...

  SvaraRadera
 11. Haha, tog flera minuter innan jag såg vad det var, hm, jag skulle nog inte ha rivit upp det, hade inte orkat :) Och som sagt, lite coolt och unikt blir det ju.

  SvaraRadera
 12. Av någon anledning hör jag mammas och min gamla syfrökens röster tydligt och klart säga "repa upp!". Hmm...

  SvaraRadera
 13. Jag hade nog låtit det vara för det tog ju hur länge som helst att se vad som var fel ;-) Men å andra sidan förstår jag att du stör dig på det ...

  SvaraRadera
 14. Ditt förslag att randen blir din signatur är jättebra. (Du kan till och med framhäva den med annan färg och nål.) För repa upp är tråkigt och sen finns risken, av egen erfarenhet, att tröjan förblir halvfärdig.

  SvaraRadera
 15. Modern har talat! Randen får bli kvar!

  SvaraRadera
 16. Maria, om du tittar på första vita randen ser du att varven har förskjutit sig i förhållande till varandra!

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!