söndag 21 december 2014

Hemlisar

Det kanske är fel att kalla det julklappspanik men faktum är att jag ligger lite efter med julklapparna jag håller på att sy. Men det är ju flera daaaagar kvar, det löser sig.


Något jag inte hade planerat att sy var ett par kallingar till min darling. Mönstret slank ner när jag beställde ett annat mönster från LG Sömnad. Herr LG heter just detta mönster. Han kommer att bli så överraskad! Nej, han läser inte min syblogg (hoppas jag!). Riktigt nöjd blev jag, återstår att se om de passar för jag ville inte avslöja mig genom att be om hans mått. 


Jag har sytt ihop hela härligheten med en 3-trådig flatlock. Jag gillar den till kalsonger, för det blir en platt söm på baksidan som inte känns mot huden.2 kommentarer:

  1. Riktigt läckra!!! Han blir säkert mer än nöjd.nFunderar själv också på att börja knåpa på lite underkläder, men har aldrig gjort det. Har du då sytt dessa på en cover?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han kommer att bli enormt överraskad, fnissade hela tiden när jag sydde! Dessa är ihopsydda med flatlocksömmen som finns på de flesta overlockmaskiner. Uppläggningen i benen och midjan är gjorda på covern men det går ju lika bra med en stretchig söm på vanliga maskinen.

      Radera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!