tisdag 26 februari 2013

Här var det prickar, massor av prickar!


Ni som har följt mig på senaste tiden har nog märkt att jag gillar prickar! Kan man få för många prickiga plagg? Nejdå, prickar blir man bara glad av. Och det är så roligt att det kommit så mycket prickiga tyger nu, för bara ett år sedan fanns det knappt något alls!

Nå väl, efter det första trevande försöket med Onion 2035 gav jag mig raskt itu med nästa klänning i samma mönster. Jag hade sett en jättefin klänning i just detta tyg i facebookgruppen "Vi sytokiga" och kände ett outhärdligt sug efter att ha en jag också. Och denna gång blev jag nöjd! Klänningen sitter precis som jag vill ha den. Bandet under bysten är löst och sitter där för att ge en kontrast samt för att dölja att mönsterpassningen inte blev så perfekt som jag ville. En riktigt mysig vinterklänning!

11 kommentarer:

 1. Snygg! Prickar gillas av mig också!

  SvaraRadera
 2. Snygg! Här är en till som gillar prickar ;-)

  SvaraRadera
 3. Man kan aldrig få för mycket prickar. Den är skitsnygg!

  SvaraRadera
 4. Supersnygg!!!
  Jag ska testa mönstret i helgen när jag ska på syhelg, torsdag kväll till söndag eftermiddag, det är svårt att hålla tankarna på jobb i dag :) Hoppas min blir lika fin som din!

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Jag gillar verklgien det där Onionmönstret, tygerna man väljer kan verkligen ändra karaktären på klänningen! Gillar denna skarpt!

  SvaraRadera
 6. Kjempe kul! Elsker det prikkete tyget :-)

  SvaraRadera
 7. Oh, prickar kan man aldrig få för lite av när det gäller tyg! Superfin klänning! :)

  SvaraRadera
 8. Man kan inte ha för många prickiga plagg - jättesnygga klänningar!

  SvaraRadera
 9. Så himla fin!! Sitter som en smäck. Och prickigt är alltid rätt! :)

  SvaraRadera
 10. Kjempefin klänning, ekstra fint med beltet! Du har ein veldig inspirerande blogg, særleg masse fint dametøy, eg har lagt meg til som følgar :-)

  SvaraRadera
 11. Undra om det där inte är samma mönster som min kompis syr efter? Blir så himla fina klänningar - och prickigt piggar ju alltid upp! :)

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!