lördag 10 april 2010

Ett helt gäng...

...kräkisar!

Ja, det är mycket fokus på kräk nuförtiden. Och en kräkbebis behöver många kräkisar. Så mycket annat hinner jag inte sy faktiskt, men jag vet ju, det kommer andra tider. Nu njuter jag av mina barn så mycket jag bara kan, även om jag saknar tiden vid symaskinen...

Tygerna är sannolikt bekanta för de flesta, men från vänster ser man hur som helst tyget "Farmer" från JNYdesign, randigt tyg från E-slöjd, tåg och elefanter och tåg från Jofotex, "Farmer" igen, tåg från Jofotex, kaniner från JNYdesign, randig velour från Ohlssons och troll från Mjuka tyger.


Nåja, något mer än kräkisar har det blivit. Lilltrollet har fått en trollbody.

8 kommentarer:

 1. Åh, lilla trollet - vad fin han är i sin trollbody! Och attans vad du varit produktiv på kräkis-fronten! Han kräks med stil i alla fall! :)

  SvaraRadera
 2. Ha ha, ja precis, skall man kräkas skall man göra det snyggt...

  SvaraRadera
 3. Man ska inte underskatta kräkisar!! Det är något jag erfarit under senaste 1,5 års tid. Fast kräket har gått över till tandreggel, som gått över till nappdreggel. Som går över till???

  Underbart sött litet troll du har! I en väldigt fin trollbody!

  SvaraRadera
 4. Å vilken sötis. Fins kräkisar också. Vi har aldrig lyckats med det, vi måste ha handdukar. Ja, inte nu längre, nu har de ju blivit så stora. Vad fort det går! Njut :-)

  SvaraRadera
 5. Tack snälla ni! Ja, visst är en liten kräkis för liten. En vän föreslog att vi skulle klä oss i regnponchos här hemma...

  Och njuter, ja, det gör jag verkligen, snosar bebis... inte dumt, fastän han luktar kräk då.

  SvaraRadera
 6. Så söt han är när han sover! Och fina kräkisar.

  SvaraRadera
 7. Fina kräkisar! Och tack för den som vi fick! Kram!

  SvaraRadera
 8. SÅ många kräkisar! Fin lillen kommer att bli i den.

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!