torsdag 28 januari 2010

Hjärter brun

Väntans tider är långsamma tider. Helst när man ser ut som Barbamama, men inte är ens en bråkdel så smidig... Bebisen kan komma när som helst nu och nu orkar jag mest med små projekt. En stickning framför TVn eller en liten nåldyna som den här kanske. En beskrivning på hur man gör den finns t ex här. Hjärttyget fick jag av florin för länge sedan. Det är så fint och gör mig så glad, tack florin! Det undre tyget är en bit ullfilt.

5 kommentarer:

 1. Jättesöt! Jag älskar sånt där småpyssel som är till en själv och inte i trikåtyg, som omväxling!

  SvaraRadera
 2. Jamen precis! O frågade säkert tio gånger vem som skulle få kudden, "Är den till bebisen? Är den till mig?" Han kunde inte tro att jag faktiskt gjorde något till mig själv, det händer ju nästan aldrig!

  SvaraRadera
 3. Vilken tok-söt! Jag har länge tänkt sy ett gäng såna där men det blir aldrig av, tiden att sy till mig själv infinner sig aldrig ;)

  Kul att du gillar tyget!

  SvaraRadera
 4. Det var en sádan jag skulle virka dá jag tyckte att den hade grodfárg och sá gjorde jag en groda istället.

  SvaraRadera
 5. Vilken härligt bullig och go nåldyna i min favvo-färg brunt dessutom. Måste nog testa göra en sån här själv. Har en viss benägenhet att sprida nålar omkring mig...inte helt bra med en 9-månaders som kryper runt och upptäcker. Tack för tipset:)

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!