söndag 15 februari 2009

Brallor till mig!


Det är inte klokt när jag tänker på det, under mina två år som mamma har jag knappt sytt något till mig själv! Så den här helgen tänkte jag att jag inte skulle sy ett enda plagg till lillkillen, utan fokusera på att göra något till mig. Två tröjor (varav en skymtar i bilden ovan) och ett par vida, pösiga jeans blev det. Mönstret kommer från Ottobre. Jag gjorde lite egna justeringar, bland annat la jag till resår i bensluten.

Och så en närbild utan den galna människan. Lite skrynkliga eftersom jag skrotat runt i dem hela söndagen. Mycket sköna... Me like.

14 kommentarer:

 1. vad lyxigt att sy till sig själv. Byxorna ser tok-sköna ut!

  SvaraRadera
 2. Åhhh vilka sköna byxor det ser ut att vara. Får man fråga vilket nr det är av Ottobre? Jättefina är det och förstår varför du hängde i dem hela söndagen.

  SvaraRadera
 3. Dom var supersnygga!! Vilken Ottobre hittar man mönstret i?

  SvaraRadera
 4. Begåvat att sy jeans!! SKulle jag nog inte klara...
  Ser ju både sköna och snygga ut!

  SvaraRadera
 5. vilken passform du fick till! snyggt!

  SvaraRadera
 6. Dom jeansen var grymma!!! Å sitter sååå fint på dig!

  Länge sedan man såg dig, måste försöka ta mig till nån syjunta... Eller rättare sagt lösa så att jag kan ta mig hem...

  I sommar får ni komma och hälsa på oss på Hägnan igen, har redan bokat plats för både florin och wgaard under sommarmarknaden :-)

  SvaraRadera
 7. Hur har jag kunnat missa att följa din blogg???? Nu komme rjag inte missa några fler inlägg i alla fall :-)

  Såg att du skaffat kam-press och tänkte fråga om jag i framtiden får komma och prova den så att jag kan avgöra om jag behöver en själv? Ska sy trosskydd till mig har jag tänkt så de hade jag kunnat ha som test-projekt...

  SvaraRadera
 8. Jättesnygga!!
  Vilket nr från Ottobre var det??

  SvaraRadera
 9. Tack för alla snälla kommentarer! Mönstret kommer från Ottobre 2/2008 och är egentligen tänkt för linnetyg. Jag tycker att det funkade jättebra med jeans också, fick ta in dem lite i vidden bara.

  Florin, Hägnan får jag ju inte missa! Du får lägga ut en blänkare i din blogg när det närmar sig... Och du får gärna testa pressen, säg bara till om du kommer till syjuntan så skall jag ta med den.

  SvaraRadera
 10. De ser jättesköna ut! Tyvärr syr man ju alltför sällan till sig själv, fast det är jag i familjen som har störst behov av nya kläder...

  SvaraRadera
 11. Wow vilka brallor syrran! Kanonfina! Vill haaaaa!!!! Kram

  SvaraRadera
 12. Marie, precis så tänkte jag, hur många tröjor behöver egentligen lillkillen när jag knappt har något att sätta på mig?

  Skrotfia, systeryster, ditt nästa projekt kanske? Har hört av modren att jätteduktig! Du får komma upp så kan vi ha syjunta ihop.

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!