onsdag 4 mars 2015

En bärbar bh! Äntligen!

Efter sju svårigheter och åtta bedrövelser har jag äntligen börjat få till mitt bh-mönster. Att sy en bh är egentligen inte svårt. Inte själva sömnaden, den går på ett par timmar. Svårigheten ligger istället i att få till passformen perfekt och där har jag verkligen fått kämpa.

Det här mönstret heter Lissie och är köpt av LG Sömnad. Det är en kupa i tre delar och gjort för ett fastare tyg i kupan. Det tyg jag har sytt av är nog lite för mjukt så kanske bidrar det till att denna inte är helt perfekt och inte riktigt ger det lyft som jag vill ha. Men den är klart bärbar och jag tycker att den är jättefin!

Tygerna har jag köpt från Merckwaerdigh på Etsy. Hon säljer färdiga kit med allt man behöver för att sy sin bh. Jag tyckte att resårerna som hängde med var lite klena, så jag tog några som jag redan hade hemma. Men tygerna är fina!

8 kommentarer:

 1. Snygg!
  Att sy en bh till mig själv är ett löfte jag har som jag ska göra innan året är slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gör det, det är jätterolig sömnad!

   Radera
 2. Blir så imponerad! Superläcker!

  SvaraRadera
 3. Blir så imponerad! Superläcker!

  SvaraRadera
 4. Men du vad avancerat!! Och så snygga underkläder du sytt! Nattlinnet i brunt med klöver var också superfin! :) WOW!!

  Tack för fina ord om mina hundtäcken. Jag håller tummar och tår för att jag får jobba heltid snart så jag får driva hobbyföretaget fullt ut igen. Har så mycket idéer. :)

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!