måndag 30 december 2013

Very basic

Jag fyller på garderoben med sköna baströjor. Idag blev det en enkel grön och en väldigt prickig tröja. Ja, jag vet inte riktigt om den prickiga kan räknas som baströja... Kul blev den i alla fall! 

Jag är så nöjd med mönstret Simone top från Jenny Hellströms bok "Sy!". Men kanske att jag ska testa en större storlek bara för att få lite mer vidd. Får fundera på saken.

Det prickiga tyget kommer från Liandlo och det gröna från Ohlssons tyger. 

10 kommentarer:

 1. Tack för att du lämnade en kommentar hos mig, så jag hittade hit! Vad du är duktig på att sy kläder! Det är något jag vill lära mig mer av, och så sakterliga börjar nosa in på.

  Gott nytt år!

  Nu ska jag kolla bakåt i dina inlägg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tittade in och ville lämna en hälsning! Lycka till med sömnaden, ser fram emot att få se vad du kommer att sy!

   Radera
 2. Helt enkelt snygga så att säga :) Jag vill verkligen testa att sy nåt i stretch och det där verkar vara ett bra mönster. Jag måste ta och kika i den där boken, tack för tipset. Kul att se att det kan bli så himla fint, du är verkligen superduktig! Jag vill bara testa för att det verkar kul, sen får det liksom bli som det blir :)

  Toppen att du skriver vilka tyger och mönster du använder, verkligen bra tips. Linadlo måste jag ta och kolla in. Fast beställa på webben verkar lite chansigt... Man vet väl inte riktigt hur färgen ser ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är en liten chansning att beställa på nätet. Men vill man ha lite roliga tyger så är det svårt att hitta på andra sätt tyvärr.

   Lycka till med sömnaden!

   Radera
 3. Men herre jösses vad produktiv du är nu! Tror bestämt att sylusten kommit tillbaka igen? :) Fina tröjor. Den prickiga är ju fantastisk! Prickigt är ju alltid prickigt, som jag skulle ha sagt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, nu är den tillbaka med full kraft! Extra lätt när man är ledig... Får försöka hålla fast i den så gott det går när jag börjar jobba igen.

   Radera
 4. Snygga! Och underbara klänningar också! (Och såklart söta rävtröjor)
  Gott Nytt Kreativt År!

  SvaraRadera
 5. Jättesnygga! Älskar prickigt :-)

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!