lördag 3 augusti 2013

En dag på stranden

Vi har förföljt ett litet moln med dåligt väder runt Sverige och inte fått många dagar på stranden, trots att det sägs att det har varit en riktigt fin sommar i år. Men idag tittade solen fram i Luleå och vi kunde äntligen åka och bada! Hurra! Jag passade på att använda min nya klänning på stranden, för vinden var lite kall.

Tyget kommer från Liandlo och klänningen är sydd efter det användbara mönstret Onion 2035.


5 kommentarer:

 1. Jag älskar den här enkla klänningen och det är en jättefin bild på dig! Tråkigt att ni inte fått ta del av det fina vädret, men hoppas att ni får det fint er sista semestervecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, ibland känner man att man inte behöver krångla till det och att tyget gör sig fint i enkelhet. Det sägs att det ska bli fint väder till veckan - jag håller tummen!

   Radera
 2. For en deilig kjole i nydelig stoff!
  EllenSand :)

  SvaraRadera
 3. Jag har som mål att sy mer till mig själv, som jag blir så nöjd med att jag kan visa mig ute i det :). Jag har bara börjat, och knappt haft några mönster alls. Det här mönstret ser ju ut att vara en enkel och fin modell. Du syr ju hur mycket fint som helst till dig! Du får gärna tipsa om favoritmönster på kläder som inte är för avancerade. Tack på förhand, allakansy@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju som med allt, träning ger färdighet! Ja, det är verkligen ett enkelt mönster det här. Man kan behöva göra lite justeringar i det innan det sitter perfekt, sen är det bara att tuta och köra. Flera av Onions mönster är lätta att börja med, t.ex. detta och Onion 2014. Tilly and the buttons Cocoa är också lättsydd!

   Radera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!