måndag 5 mars 2012

Till mina killar

Lycka är att ha tre killar! Se bara. Jag har nog de finaste ungarna och mannen (som syns halvt på bild längre ned) på denna jord!


Lite nysytt vill jag också visa, eftersom detta är en syblogg. Lillebror har fått en pyjamas i Stoff och Stils prickiga jersey som jag är så förtjust i, vill klä allt och alla dessa prickar! Riktigt nöjd blev jag med resultatet. Mönstret kommer från Meedom.


Storebror har självt kombinerat dagens outfit, och det illustrerar kanske svårigheten med hans garderob... Det är helt enkelt lite svårmatchat ibland! Farmertyget från JNY gick inte riktigt ihop med velouren från Andersson och Hjalmarsson. Härliga tyger är det i alla fall!Det är faktiskt första gången jag syr något till min stora darling, har haft lite svårigheter att hitta något mönster. Detta köpte jag av Svenska mönster och jag fick ändra en hel del för att det skulle bli bra. 20 cm fick jag till exempel lägga till i ärmarna! Lång man, långa armar. Tyget är helt underbart mjukt, det är en ribb från Andersson och Hjalmarsson. Mums, det skall det bli mer av.

13 kommentarer:

 1. Finaste pojkarna i finaste kläderna. Lite orättvist att herr G inte fick några tåg på sin tröja...

  SvaraRadera
 2. Ja, de är så fina, hela högen! Herr G har blivit erbjuden diverse tryck men avböjt...;)

  SvaraRadera
 3. Fint, fint, fint... när Herr G blivit lite mer bortskämd med designer-t-shirts ska du se att det bli tåg på någon framöver ;).

  SvaraRadera
 4. Härliga kläder! Håller med om det prickiga tyget...jättefint!

  SvaraRadera
 5. Så fina kläder! Tröjan till din man är helt grymt snygg!

  SvaraRadera
 6. Härliga kläder till härliga grabbar.

  SvaraRadera
 7. Finfina kläder å grabbar :-) både prickigt och randigt i samma inlägg, bättre kan det inte bli!

  SvaraRadera
 8. Så snygga kläder du gör. Vet du någon bra sida där det finns fina mönster/tyger till barnkläder. Har en vän som är gravid och skulle gärna sy något fit till plutten när den kommer ut... :)

  SvaraRadera
 9. Hej Hedvig! Någon sida på nätet med mönster vet jag i te om det finns men jag vill tipsa om tidningen Ottobre, där hittar du bra mönster till småpluttar. Tidningen finns ofta på pressbyrån. Kolla in tidningen på Ottobredesign.fi!

  SvaraRadera
 10. Ah, så fina killar i så fina kläder!! Och vad stora de blivit!! Eller ja, herr G ser väl ut som vanligt, förstås... ;)

  SvaraRadera
 11. Så coolt att sy herr-tröja - den blev verkligen snygg!

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!