tisdag 21 februari 2012

Trosor och övning

Till min overlock följde det med en resårpressarfot som jag nu har försökt bli kompis med. Ett litet gäng trosor fick agera försöksobjekt. Det var faktiskt lite svårt att få rätt sträckning på resårbandet, så jag är inte helt nöjd.

Jo, två katter bland hermelinerna finns det, klövertrosorna är sydda med vanlig maskin och majorna med resårpressarfoten på CoverPro. Även på CoverPro var det klurigt att få rätt sträckning på resåren. Man får prova sig fram!

11 kommentarer:

 1. Så fina, jag håller också på att sy trosor för tillfället... Det är ju jätte kul, men jag har ju inga fina maskiner så jag fållar bara bensluten, tycker det blir helt ok...

  SvaraRadera
 2. Åh, det verkar svårt. Men man kanske borde prova ändå! Super fina trosor!

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul att sy trosor!Och så fina tyger du har!

  SvaraRadera
 4. Tack för era kommentarer! Jag måste tillägga att när jag fick till rätt spänning på resåren var det oerhört smidigt att sy, det var bara vägen dit som var lite krånglig!

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Jag köpte ju mönster på syfestivalen men har inte testat det än. Blir lite sugen nu. Och det där med resåren antar jag inte ens syns när trosorna sitter på?

  SvaraRadera
 6. Precis, Jennie, det syns inte när trosorna är på! Men spänner man för hårt får man nästan blodstopp, så det gäller att få till det lagom.

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!