tisdag 8 februari 2011

Grööönt


Oj vad grönt.

Jag måste nog hejda mig nu, storebror får nästan bara gröna kläder och han går omkring som en ärta på dagis. Det blir för mycket, till och med pappan har sagt stopp. Fast jag måste försvara mig, det här tyget köpte jag när Znok hade mellandagsrea, och tanken var faktiskt att det kulle bli pyjamasar av det.. Men storebror ville ha en tröja. Han har för övrigt äntligen kommit ur Bamse-fasen och vill ha tröjor som jag har sytt igen! Hurra!

Skåda även den gröna stolen. Jag har äntligen, efter över ett års vånda, lyckats ta mig i kragen och klätt om köksstolarna. En timme tog det... sen var det klart!

9 kommentarer:

 1. Grönt är skönt!! Jag är helt inne på din linje med gröna kläder på pojkar - det är vårigt, spralligt och fint i största allmänhet. här hemma blir jag alltid extra glad när jag sätter på sonen hans gräsgröna hilcovelourmuddisar. en röd molntröja på det är pricken över i - gissa om grabben sticker ut bland övriga kids på dagis :)

  go green!!

  SvaraRadera
 2. Ärta... hi, hi, hi! Hur som helst så är tröjan fin och jag gillar hur du presenterar dina kläder. Lite opretentiöst sådär och det blir så bra!

  SvaraRadera
 3. Så snygg tröja!
  Tycker också det är snyggt med grönt, och det gör även sonen även om han fortfarande är mitt inne i Bamsefasen...
  Hur får man ur dem ur det? :)

  SvaraRadera
 4. Jättefin tröja!
  Älskar oxå grönt men sy sällan i det, kan det vara för att man har tre tjtjer som älskar "josa"!/Åsa

  SvaraRadera
 5. Åh superfint foto, på en snygg tröja. Snyggt med gult till:) Ja grönt är en bra färg, och visst är det underbart med barn som lyser upp omgivningen med glada färger. Barn passar så bra i det, själv vill jag men ser inte riktigt klok ut:( Så tack alla ni som klär era barn så de lyser upp! Jag blir glad bara av att se dem. Längtar till den dag jag har en egen liten "ärta" som kan lysa upp tillvaron lite:)

  SvaraRadera
 6. Ha ha, det är nog den sötaste ärtan jag sett ivarjefall. Superfin tröja.

  /Mia :)

  SvaraRadera
 7. Gröna ärtor är ju gulligt! Kör på det!

  SvaraRadera
 8. Nä, inte kan det bli för mycket grönt inte ;)! Mönstret på u-båtströjan är superhäftigt. (jag har en i gult och brunt själv, sydd av Jumel)

  SvaraRadera
 9. superfin! jag älskar grönt och gillar verkligen kombon mot orange!
  bamsefas är bättre än starwars-fas ändå...men den är över här med som väl är!

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!