söndag 8 augusti 2010

Sköna under


Jag har gjort lite tygbindor av spill från tygblöjetillverkningen. Har man en gång testat en tygbinda går man inte gärna tillbaka till engångs, det lovar jag! Ovan en binda med innersida i bambufleece, kärna av mikrofiber, tätskikt av PUL och yttertyg av flanell. Trosskyddet har jag sytt utan mellanskikten.

8 kommentarer:

 1. Så flink du er! Er det like gode som eingongs altså? God oppsugningsevne og ikkje lekasje fare? Såg jo kjekt ut å ha!! :D

  SvaraRadera
 2. Absolut. Och framför allt bättre för underlivet. Uppsugningsförmågan beror på vilka material man använder, kolla gärna på http://emiliten.blogspot.com/search/label/tygbindor för tips och inspiration!

  SvaraRadera
 3. Så söta! :) Tycker också att tygbindor är mycket skönare att ha närmast huden. Engångsvarianterna känns så plastiga i jämförelse!

  SvaraRadera
 4. Jennie, jag visste inte att du hörde till de frälsta! Du vet väl att man inte behöver en overlock för att sy tygbindor...?

  SvaraRadera
 5. Hehe, nä man behöver bara en dator så att man kan klicka iväg en beställning från Imse Vimse som jag gjorde häromdagen..... Tanken att sy egna har föresvävat mig, men jag kommer mig inte för att göra varken det eller tygblöjor. Vet inte varför det känns så tråkigt, för jag tycker verkligen att dina blir superfina!

  SvaraRadera
 6. Så händig och smart du är - och praktiskt miljömedveten.Förstår att dessa är jämförbart bäst!
  Maria

  SvaraRadera
 7. Tack för din kommentar! Såg din kråkskjorta, ett par inlägg ner, så underbar!! Förstår att du blev glad för det tyget.

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!