söndag 20 juni 2010

Flitiga tider

Ojoj, här lyser flitens lampa skall ni veta! Jag gissar att jag har ett uppdämt behov. Jag försöker gripa varje ledig stund, och kul är det!

Trolltyget i stretchfrotté från Myllymuksut. Ah, vilket tyg alltså. Jag var så nervös över att klippa i det att jag klippte fel... så typiskt, men det påverkade nog inte slutresultatet. Det kommer bli en härlig body för lillfisen i sommar.Nu börjar det också se lite gladare ut i tygblöjehögen. Ytterligare två piffiga blöjor har nämligen sett sitt ljus. Mer om mina tyger och blöjmönstret läser du här. På en blöjorna (understa) testade jag att sätta en knapprad istället för två. Den satt lika bra den med, så fortsättningsvis gör jag nog så. För så kul är det inte att knappa blöjor...

6 kommentarer:

 1. Härligt att det blir lite tid för pyssel!! Och så fint det blir sen! Bodyn är underbar, jag måste få klämma lite på tyget när vi träffas.

  SvaraRadera
 2. Det är ett urhärligt tyg, klart du skall få klämma! Jag har insett att det handlar om att ta sig tid, pysseltid kommer inte av sig själv. Och att inte titta på TV gör verkligen susen!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fin! Visst är tyget underbart mjukt? Fint du har fått till kantningnen. Det tyckte jag var lite pyssligt i det tyget.

  Snygga tygblöjor ocks. Jag blir så inspirerad. Tror det är det jag ska göra när jag boar inför föräldraledigheten sen i höst...

  SvaraRadera
 4. Tack Thea! Måste hålla med om att det var lite pyssligt med kantbanden faktiskt. Tyget betedde inte sig riktigt som man är van vid att tyg skall göra.

  Tygblöjesömnad är superroligt, rekommenderas varmt!

  SvaraRadera
 5. Vilka tjusiga saker du syr!
  Gullig bebis också.

  SvaraRadera
 6. Kul att hitta till din blogg! Har länge sneglat på det fina trolltyget. Riktigt proffsig body! Det får kankse bli en beställning på lite trolltyg ändå...

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!