söndag 19 april 2009

Kläder till en liten


Åh, vad roligt det är att få sy lite småkläder! Det gäller att passa på när vännerna får barn. Benmuddarna kan man vika upp i början och vika ner när bebisen växer. Mönstret kommer från Ottobre, velouren från Hilco, muddtygerna från Stoff och Stil och de välkända ugglorna från Jofotex såklart. Frågan är bara vad bebisen skall ha i fickan?

9 kommentarer:

 1. Men guud så fint!! Härligt med det gröna till!!

  SvaraRadera
 2. Jisses vad fint :) Härligt med grönt till som sagt!! :)

  Tänkte undra i vilket nr av ottobre som du hittat dessa mönster??

  kram LiiNe

  SvaraRadera
 3. Tack skall ni ha! Mönstret kommer från Ottobre 1/2009, det nummer som finns ute i affärerna nu. Jag har dock gjort lite småändringar, men grunden är Ottobres mönster.

  SvaraRadera
 4. Åh så fint. Riktigt fräscht, jag gillar rött och grönt ihop men oftast syns kombinationer med för mycket av båda. Det här var sååå nice :)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad fina!!! Jag har tänkt använda samma mönster... Har lagt en stororder på tyger idag! Tihi!

  SvaraRadera
 6. Å så kul!!!!
  K meddelar dock att tröjan är väl tilltagen i storleken (som alla Ottobres mönster). Lille J får växa i den så småningom.

  SvaraRadera
 7. Vilka fina färger tillsammans!!! Nu vet jag precis vad jag ska använda den gröna trikån jag nyss hittade på loppis till, tack för inspiration!!!

  Har du nått lingarn kvar så kan jag köpa av dig, vi behöver disktrasor :-)

  SvaraRadera
 8. Man tackar!

  Ja, jag har en del kvar av det gröna. Det lila kommer att gå åt till några beställningar, så det kan jag inte skiljas ifrån. Hur stora trasor gör du, vet du hur mycket du behöver (i gram)?

  SvaraRadera

Tack för att du tittade förbi och ville lämna en hälsning!