söndag 23 november 2008

Farsans tröja krymte


Den här tröjan är lite rolig. Det har varit min sambos älsklingströja, men tyvärr blev den för kort i tvätten. "Hurra" sa jag och gjorde en minivariant till lillkillen! Det är verkligen kul med återbruk.

Ugglemorgonmys

Lillkillen fryser på natten, men vill inte ha täcke på sig. Han behöver en pyamas i lite tjockare tyg. Mönstret kommer från Ottobre, men är aningens kort i kroppen, det får jag ändra till nästa gång. Tyget är ugglor från Jofotex, tyg till kantband från Stoff och Stil.


lördag 22 november 2008

Jag är helt kär i landskapstyget från Jofotex. Jag kan sitta och bara titta på det... Det är inte utan att jag har haft problem med att klippa i det, tänk om det blir fel! Så tog jag mod till mig och klippte ut en tröja med ranglanärm efter mitt eget mönster. Tyvärr stämmer inte tyget till ärmarna exakt (muddtrikå från Stoff och Stil), men jag tycker inte att det gör så väldigt mycket. Ja, om jag skall vara ärlig stör det mig lite, men, men...

Kompispresent

Jag har en kompis som är nygravid och mår mer än mycket illa. Kanske blir hon lite glad om det kommer en present på posten? Ett litet näsduksfodral får det bli!Tyget kommer från en löpare jag köpte på Myrorna, resten har blivit en väska som inte är riktigt klar ännu. Jag hoppas att min kompis gillar tyget lika mycket som jag gör!